La consulta

La consulta està situada al carrer de la Mina, 25, 1r 2a, de Sant Cugat del Vallès, molt a prop del CAP Sant Cugat. Aquí podeu veure un mapa amb la seva ubicació.

La consulta és compartida amb les psicòlogues de l'Espai Vincles i amb d'altres professionals de la salut que exerceixen també en aquest espai. És molt amplia, moderna i ben equipada, tal i com es pot veure en aquestes fotos. El despatx és molt gran i està ben equipat. Em permet disposar d'un entorn agradable i còmode en el que treballar. Disposar d'un despatx gran i d'una llitera gran, forta i resistent és important per tal de poder treballar adequadament i amb comoditat i, de fet, és gairebé imprescindible per poder practicar l'Acupuntura i, sobretot, la Mioteràpia com cal.

El meu despatx

Aquí podeu trobar informació sobre els horaris de visita i sobre els preus i durada aproximada de les sessions de tractament.

Recordeu concertar el dia i hora per a la visita trucant al 652 837 878 i no oblideu consultar les recomanacions que us fem per a la primera visita.