La primera visita

A l'hora de venir a fer la primera visita, tingueu en compte el següent:

Abans de la visita

  • Truqueu abans per convenir el dia i hora per a la vostra visita trucant al telèfon 652 837 878.
  • Porteu tota la informació mèdica (radiografies, TAC, proves, informes, etc.) de la qual disposeu.
  • Si podeu, eviteu venir amb moto. Conduir una moto suposa mantenir el tronc i l'esquena flexionades i en tensió a més de suportar vibracions, vent i fred. Per aquesta raó no és recomanable utilitzar-la per venir a la consulta.

Primera visita amb una pacient

La visita

  • Preveieu que la visita durarà a l'entorn de 90 minuts. La visita inicial és sempre bastant llarga perquè a més d'aplicar el tractament que pertoqui, cal dedicar abans una bona estona a recopilar tota la informació necessària per poder fer el diagnòstic. Així doncs, caldrà revisar el diagnòstic mèdic que us hagin fet, juntament amb tota la resta d'informació mèdica (radiografies, proves, etc.) de que disposeu. A banda del diagnòstic mèdic habitual de la medicina occidental, caldrà fer-ne un altre d'energètic i del terreny, propis de la medicina tradicional xinesa i de la medicina natural. Fer aquest segon diagnòstic requereix, d'una banda, recopilar molta informació, tant sobre les característiques del dolor com sobre la persona a tractar, i, de l'altra, fer una bona exploració clínica.

Després de la visita

  • Pot ser que després de la visita, depenent de quin hagi estat el tractament fet, us demanem que durant els 3 dies següents feu vida normal (anar a treballar, passejar, comprar, etc.) però evitant fer esforços físics. Això vol dir no fer cap tipus d'esport, evitar passejades de més de 40 minuts, evitar fer compres llargues o feixugues, i, en la mesura en què us sigui possible, evitar carregar pesos i anar en moto. Si fer aquests 3 dies de repòs relatiu us ha de suposar un problema, si us plau digueu-ho en convenir el dia i hora per la visita.
  • La primera nit després del tractament procureu fer una bona dormida (és a dir, no aneu a dormir tard i si podeu dormir almenys durant 7 o 8 hores, millor).
  • Durant els dies posteriors a la visita, sobretot els 3 primers, vigileu amb la temperatura. És a dir, a l’hivern abrigueu-vos (el coll també tapat) per no passar fred i a l’estiu tingueu cura amb l’aire condicionat, en general, i, sobretot, eviteu que us toqui directament el corrent d’aire fred d’aquests aparells.