La consulta

Actualment tinc la consulta al despatx de casa, al carrer de l'Estret de Gibraltar, 4 de Sant Cugat del Vallès, prop de l'estació de Valldoreix dels Ferrocarrils Catalans. Aquí podeu veure un mapa amb la seva ubicació.

Es tracta d'un despatx molt espaiós i lluminós, situat en una zona molt tranquila i silenciosa. És realment molt còmode i confortable, tal i com es pot veure a les fotografies. Això em permet disposar d'un entorn agradable i còmode en el qual treballar. Disposar d'un despatx ampli i d'una bona llitera, gran, forta i resistent és important per tal de poder treballar adequadament, amb comoditat i no fatigar-se en excès. 

D'altra banda, tot això facilita lògicament que els pacients també s'hi trobin prou còmodes i es relaxin més fàcilment fet que ajuda a que la visita i el tractament els resultin més profitosos. 

El despatx

La llitera

Aquí podeu trobar informació sobre els horaris de visita i sobre els preus i durada aproximada de les sessions de tractament.

Recordeu que cal concretar el dia i hora per a la vostra visita trucant al 652 837 878 i no oblideu consultar les recomanacions que us fem per a la primera visita.