Desintoxicació del cos

En l’actualitat les toxines exògenes, és a dir, les substàncies d’origen químic que el cos no sap com utilitzar i que no li resulta fàcil d’eliminar, han esdevingut la principal causa de malalties en el món occidental, substituint l’insuficiència digestiva que ho havia estat fins no fa massa temps.

Perill tòxicLes toxines exògenes les trobem presents en l’alimentació, en l’aire, en els medicaments, etc. N’hi ha tantes i a tants llocs que ens resulta molt difícil, per no dir impossible, no absorbir-ne. A més, com que no són fàcilment eliminades pel nostre cos, s’acaben acumulant en els teixits i provoquen gran nombre de malalties.

Per poder desintoxicar el cos i recuperar la salut en cas de patir una malaltia deguda a la presència de toxines, cal respectar i ajudar al cos en les diferents etapes del metabolisme que aquest utilitza de forma natural per eliminar-les. Així doncs, per a que un tractament de desintoxicació sigui eficaç cal que sigui seqüencial i utilitzi la mateixa seqüència de passos que segueix el cos per eliminar les toxines.

En les següents pàgines s’explica amb més detall quines són les característiques de les toxines i quin és el tractament més adequat per eliminar-les de manera natural.